Kledd

Poista tili ja tiedot

Koskee Kledd-sovellusta (app.kledd.mobile)

Sovelluksessa (suositeltu)

  1. Avaa Kledd ja napauta ratasta oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse kohdasta Tili vaihtoehto Poista tili — tai Poista kaikki tiedot, jos et ole koskaan kirjautunut Applella tai Googlella.
  3. Vahvista. Tili ja kaikki palvelintiedot poistetaan välittömästi ja pysyvästi, ja sovellus aloittaa puhtaalta pöydältä.

Mitä poistetaan

  • Itse tili (anonyymi tai Apple-/Google-kirjautumisesi)
  • Lapsiprofiilit — nimi, ikäryhmä, lämpöprofiili
  • Sijainti ja asetukset
  • Kaikki palaute ja siitä rakennettu oppimishistoria
  • Tämän laitteen push-tunniste

Tilin poistaminen ei peruuta voimassa olevaa Kledd Plus -tilausta — sen voi tehdä vain kauppa. Peruuta se ensin App Storen tai Google Playn tilin asetuksissa. Applen tai Googlen hallussa oleva ostohistoria on heidän, emmekä voi poistaa sitä.

Eikö sovellusta enää ole?

Kirjoita osoitteeseen support@kledd.app siitä sähköpostiosoitteesta, jolla kirjauduit, otsikolla ”Poista tili”, niin poistamme tilin 30 päivän kuluessa.

Mitään ei säilytetä poiston jälkeen — ”pehmeää poistoa” tai arkistoa ei ole.